De Inspire trainers op TV Osdorp

Maak hieronder kennis met het team op TV Osdorp. Een team van gepassioneerde tennistrainers die jou op weg helpen naar de volgende stap in jouw tennis.

Dyan Soudant

Hoofdtrainer TV Osdorp

 • KNLTB gelicenseerd
 • Topsport achtergrond
 • Vol ambitie en ideeën

Kwaliteiten

☑ Techniektraining
☑ Conditietraining
☑ Jeugdopleiding
☑ Duidelijk en doortastend

Mijn naam is Dyan Soudant en ik ben op 3 jarige leeftijd begonnen met tennissen. Mijn ouders hebben vroeger zelf veel getennist dus ik ging vaak mee om te kijken en vond dat meteen al leuk.

In mijn jeugd heb ik de nationale jeugd toernooien gespeeld en daarna de nationale toernooien bij de senioren. Ik had toen de ambitie om van wedstrijdtennis mijn beroep te maken. Na een tijdje fulltime in Nederland te hebben getraind en gespeeld, kreeg ik de kans om naar Barcelona te verhuizen. Ik heb bijna 3 jaar in Barcelona gewoond. Daar trainde ik dagelijks, en heb ik bijna de hele wereld rond gereisd om internationale toernooien te spelen. Helaas kwam hier ook een abrupt einde aan door een blessure.

Tijdens mijn revalidatie ben ik begonnen met training geven in Barcelona. Na een lange revalidatie periode en geen vooruitzicht om zelf te kunnen spelen op topniveau, wilde ik even wat anders dan tennis. Ik ben in Nederland een studie gaan doen en heb ik een baan gevonden in de pensioenen en verzekeringen.

Toch bleef het altijd kriebelen om weer elke dag op de baan te staan. Nu niet meer om zelf te tennissen, maar om mijn kennis en passie over te brengen naar anderen. Ik ben in 2015 begonnen met training geven in Nederland en sinds 2016 geef ik fulltime training. Ik heb ervaring opgedaan in alle doelgroepen, van jong tot oud en van beginner tot Nederlandse top(jeugd). Deze diversiteit trekt mij enorm aan, en ik geniet er van om iedereen weer een beetje beter te maken.

Ik heb heel veel zin om met Inspire een groot succes te maken van TV Osdorp.

Ik zie jullie graag op en rond de tennisbaan!

Teun Kuijken

Manager en trainer

 • KNLTB gelicenseerd
 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Tennis is mijn leven

Kwaliteiten

☑ Mentale training
☑ Coaching
☑ Ondernemend
☑ Energiek

Mijn naam is Teun Kuijken en ben in 2016 Inspire Tennisopleiding begonnen.

Voordat ik mijn eigen tennisopleiding opende heb ik ruim 10 jaar als tennistrainer gewerkt bij diverse tennisverenigingen en -scholen. Naast het geven van tennistraining was ik ook actief betrokken bij het vormen van beleid en gaf ik advies aan verenigingen.

In 2016 besloot ik om zelf een tennisopleiding te starten, waar ik mij voornamelijk richtte op het geven van training aan talentvolle jeugd. De organisatie richt zich tegenwoordig op zowel breedte- als topsport. Ik vind het fascinerend om te zien hoe iedereen op zijn eigen niveau kan genieten van de tennissport.

Met het Inspire team hoop ik dat de leden van TV Osdorp verslingerd raken aan de tennissport. We helpen jou op weg in jouw volgende stap!

Daarnaast speel ik ook voor TV Osdorp competitie dit jaar.

Ik ben ambitieus, leergierig en sta open voor alle ideeën om van TV Osdorp een groot succes te maken!

Colin van Beem

Trainer TV Osdorp

 • KNLTB gelicenseerd
 • Topsport achtergrond
 • Tennis is mijn leven

Kwaliteiten

☑ Energiek en enthousiast
☑ Coaching
☑ Fanatiek
☑ Doortastend

Ik ben jarenlang actief geweest als fulltime tennisspeler in het internationale profcircuit. Leven als een topsporter was fantastisch maar ook vol uitdagingen. Het is voor mij een enorm leuk en leerzaam avontuur geweest.

Ik ben z'n 1,5 jaar geleden gestopt met topsport om me te kunnen richten op het trainersvak. Voor mij is tennis niet weg te denken uit mijn leven, en ben daarom blij dat ik mijn ervaring met jou kan gaan delen.

Ik heb met veel verschillende trainers gewerkt en die ervaring neem ik mee als trainer. Ik streef er naar om elke training passie, plezier en kennis te combineren en de speler elke training een stukje beter te maken.

Ik heb er erg veel zin in om bij Inspire aan de slag te gaan. Zowel met de spelers als met de collega’s.

Tot gauw op de tennisbaan!

Alvaro Luis di Cesare

Trainer TV Osdorp

 • Internationale ervaring
 • Engelstalig
 • Uit de Argentijnse stal

Kwaliteiten

☑ Energiek en enthousiast
☑ Leergierig
☑ Fanatiek
☑ Communicatief

Alvaro is een serieuze en doortastende trainer, met oog voor detail.

Alvaro zorgt voor duidelijkheid en gerichtheid. Wekelijks komen de basiselementen van tennis terug in zijn training. Vooral voetenwerk krijgt veel aandacht in de training van Alvaro.

Alvaro is makkelijk in omgang en creëert snel een fijne sfeer in de training.

Een Inspire trainer helpt jou bij de volgende stap!

Na afloop van de training loop jij met grote voldoening van de baan! Je bent flink uitgeput, je maakt mooie stappen, maar bovenal heb je enorm genoten van de training.

De trainer zorgt voor actieve-, uitdagende- en gevarieerde trainingen met oog voor persoonlijke ontwikkeling. De trainer luistert goed naar jou behoefte en uitdagingen.

De trainer heeft en geeft inzicht op alle aspecten van het spel: techniek, tactiek, mentaal, fysiek.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle activiteiten, aankondigingen, leuke tennisinfo, nuttige informatie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: KLIK HIER.

Training inplannen

 • Neem contact met ons op via onze contact pagina: KLIK HIER.
 • Je kunt ook direct en online bij ons een training inplannen,
  dit doen we via het OpenSpot platform: KLIK HIER. Vanaf nu zijn er trainingen in te plannen.